Måndag Tisdag
Kategori: Allmänt
Både måndag och tisdag har jag jobbat kväll i buffén som de bjuder alla gäster på. Jag började klockan 17 och då får man fixa med allt som ska ut på buffén och ställa fram det. Fylla på vatten, tända ljus osv. Sen öppnar restaurangen klockan 18 och då får man vara med och plocka disk från borden, sälja öl och vin, fylla på mat m.m. Igår hände det en ganska komisk grej då det var en man som kom i och skulle äta, han hade med sig en Brämhultsflaska med morotjuice att dricka till maten, men vi tänkte inte nå mer på de förens vi skulle duka av då det visade sig att han hade haft med sig eget vin i flaskan! Hur fräckt är inte det? Det finns då folk till allt... Klockan 21 stänger buffén så då får man plocka in allt och diska och göra i ordning i matsalen för morgondagens frukost. Idag gäller samma sak men imorgon och på fredag så ska jag få vara i receptionen 06.45-14.45 och på fredag 14.30-22.30 så det ska bli kul att se hur receptionen fungerar på det här hotellet.
